Foto van rennend meisje

Regressie & Reïncarnatie Therapie

Een regressie of reïncarnatie sessie duurt een dagdeel en bestaat uit een regressie sessie en daarna tijdens de tweede helft uit energiewerk.
Dit is zeer waardevol en kan ik tijdens het intake gesprek verder toelichten.

“Wees jezelf”, die zin kennen we allemaal. Maar wat is jezelf en wat betekend het als je voelt dat je ergens tegen gehouden wordt om te groeien, als je niet optimaal gelukkig kunt zijn of je last hebt van fysieke problemen die je belemmeren vrij en blij in het leven te staan?
In transpersoonlijke regressie therapie ga je op zoek naar de oorzaak van je probleem. Dat kan zijn in je jeugd, misschien ben je het vergeten of heb je het verdrongen… het kan ook komen uit de tijd dat je groeide in de baarmoeder van je moeder, maar het kan ook ouder zijn dan dat. Dan kom je bijvoorbeeld terecht in een ervaring uit een vorig leven. Dan noemen we het reïncarnatie therapie.
Het maakt niet uit of je daar in gelooft. Je mag het ook zien als een metafoor.

Als je het gevoel hebt dat je niet weet wat je doel is, je missie is, als je authentiek wilt zijn en bevrijd wilt worden van beperkingen die je opmerkt maar die aan je lijken te kleven, als je op zoek wilt naar onontdekte talenten of inzicht wilt hebben in dat wat verborgen is, diep in jou zelf, is dit een weg die je kan helpen te vinden wat je zoekt.

Voordat we een regressie sessie starten plannen we eerst samen een kennismakingsgesprek om uit te zoeken wat jij wilt vinden of oplossen. Tevens is het prettig om elkaar dan te ontmoeten. Het is belangrijk dat we een klik hebben omdat we samen zullen werken tijdens de sessie.
Ik werk niet met hypnose maar help je dieper weg te zakken tot in je diepste herinneringen en we zijn een team, samen op weg naar dat wat jij wilt zoeken en terug wilt vinden, om het helder te laten worden en op te lossen als je dat wilt.

Gidsen Sessie

Wil je graag weten wie je gids is en uit welk leven je haar of hem kent?
Of misschien voel je dat er nog meer gidsen zijn dan de gids die je voelt of hoort of weet?
Heb je vragen over je levenspad , je doel of wil je graag weten hoe je makkelijker in contact kunt treden met je gids?
Dan is een gidsensessie vast iets voor jou.

Ik werk met de techniek die ik geleerd heb van Hans ten Dam aan het Tasso Instituut maar gebruik in deze sessie tevens de methode van Jan Kleyn, en ook gebruik ik graag mijn eigen inzichten, humor en intuïtieve eigenwijsheid.

Voor een gidsen sessie is een voorgesprek niet noodzakelijk maar als je het prettig vindt eerst even op die manier kennis te maken is dat natuurlijk mogelijk.