Foto van water

Reconnective Healing

Ik ben een Foundational Practitioner of Reconnective Healing. Dat betekend dat ik naast de levels in 2008 in 2015 een renewal heb gevolgd.

In het voorjaar van 2008 besloot ik na een periode waarin ik vooral voor anderen had gezorgd, dat het tijd was om mezelf iets leuks te gunnen. En ik vond dat ik het verdiend had om mezelf op het tijdschrift Paravisie te abonneren. In mei viel het eerste blad op de deurmat. Ik hoorde het tijdschrift vallen en liep onmiddellijk naar de voordeur om de post op te pakken.
Blij nam ik het blad op en las het woord “Reconnective Healing”
Wat er gebeurde verbaasde mijzelf. Ik voelde een enorme blijdschap en een lichte beving door mijn hele lichaam. Ik nam het blad mee naar de bank en begon direct te bladeren tot ik kwam bij het artikel dat ik zocht. En terwijl ik las was ik ontroerd en blij en diep geraakt.
Alles in mij herkende deze energievorm en ik wist dat ik gevonden had waar ik levens-lang naar op zoek was geweest. En dat niet alleen, het voelde alsof ik iets terug had gevonden dat ik ooit, lang geleden tot mijn verdriet was verloren.
In oktober 2008 heb ik de levels mogen doen in Antwerpen en tot op de dag van vandaag vervult mij dat met geluk en dankbaarheid.

Inmiddels heb ik velen kennis mogen laten maken met deze vorm van healing. En het mooie is, ze wordt een deel van hen die het ontvangen en zo gaat deze energie via ons allen verder en verder en verder…
En meer nog dan het helpen van mensen voel ik dat we zo deze Aarde helpen zodat het een planeet mag worden van licht, liefde en vrede.
Misschien klinkt dit je zweverig in de oren, zo voelt het niet en zo ben ik allerminst.

In maart 2015 heb ik de redewal gevolgd te Bunnik waardoor ik nu ook
Foundational Practitioner of Reconnective ben.

RH

Het boek “De Reconnectie” is een aanrader!

Heb je een Bijna Dood Ervaring (BDE) gehad?
Dan is het prettig met iemand te kunnen praten die begrijpt waar je het over hebt!
Ook is het belangrijk om weer je balans te hervinden.
Polariseren en healing helpen je daar bij.

Een collega van mij kan je helpen met polariseren door middel van ayurvedische massages.
Zij werkt vanuit haar eigen praktijk in Amersfoort.
Mail me gerust voor meer informatie!

Reconnectieve healing vs. Persoonlijke reconnectie

Ik ben een Reconnection-Certified Practitioner®, dat betekend dat als je bij mij je persoonlijke reconnectie hebt gedaan deze geldig is voor de Reconnection als je zelf seminars gaat volgen. Ik geef jouw Reconnection na afloop door aan de organisatie zodat zij weten dat je een geldige PR hebt gedaan!

Ikzelf zeg altijd dat je een reconnective healing kunt vergelijken met het opruimen van een kast waarin je al vele jaren dingen hebt gepropt. Als je deze kast gaat opruimen dan komt er zoveel uit die kast dat je je verwonderd over de hoeveelheid. Je komt dingen tegen waarvan je denkt: “ Waarom heb ik dit in hemelsnaam al die jaren bewaard?” Dat doe je dus weg. En je komt dingen tegen waarvan je denkt : “O, lag dat hier, daar heb ik me pas wezenloos naar lopen zoeken.” Dan ga je kiezen wat je bewaren wilt en wat achteraan en wat vooraan komt te liggen en uiteindelijk merk je dat je weer ruimte en overzicht hebt gekregen.
De eerste reconnective healing kan dus ook wat overhoop halen. Dit is nodig om uiteindelijk in balans te komen. Kort gezegd, reconnective healing is een proces waarbij je in 1 tot 3 healings heling kunt ervaren.
Bij de Persoonlijke Reconnectie worden in 2 sessies op 2 verschillende dagen in dezelfde week meridianen en energiepunten geactiveerd volgens vastgestelde richtlijnen die ik geleerd heb van Dr. Eric Pearl en zijn medewerkers. Hierbij wordt het contact herstelt met de kosmische levensenergie.
Merkbaar bij velen is een je verbonden voelen met je bron en kun je waarlijk ervaren een te zijn met alles om je heen. Ik merk dat bij veel mensen een ervaring onstaat na verloop van tijd dat ze beter in balans zijn, meer in hun kracht staan en daardoor veel meer geluk ervaren in hun leven. Dit is mijn persoonlijke ervaring . Ik vraag altijd of mensen me na verloop van tijd een mailtje willen sturen met wat er gebeurd is en dan merk ik de overeenkomst van het gevoel er echt te mogen zijn!
Opmerking: Het is aanbevolen om alvorens de persoonlijke reconnectie te ontvangen, één tot drie sessies van Reconnectieve Healing te ondergaan. Juist door de reconnective healing kun je de ruimte creeren waardoor je de persoonlijke reconnectie intenser kunt ervaren.