Foto

Reading

De vorm van reading die ik geef is een aura /chakra reading. Ik maak dus geen contact met overleden personen! Hoe meer je je open stelt, hoe meer informatie ik geven kan. Wat je niet wilt dat iemand weet blijft altijd echt van jezelf Ook word ik geholpen door mijn gidsen en krijg ik vaak via die weg informatie die vanuit respect en liefde gegeven wordt.En dikwijls ook met de nodige humor aan mij getoond of verteld wordt.

Tevens kan ik leren je aura en chakra’s meer in beheer te nemen en je te leren afsluiten op momenten dat je dat zou willen. Ik doe niet aan toekomst voorspellingen. Tenslotte hebben we de vrijheid van keuze elke keer opnieuw!

Leren jezelf of je kind af te sluiten

Je kunt jezelf of je kind leren je af te sluiten voor emoties van anderen of van bezoek van niet gewenste entiteiten.
Omdat ikzelf al van jongs af aan spirituele ervaringen had en geesten zag in bepaalde periodes van mijn leven ben ik gaan zoeken naar oplossingen om mezelf te beschermen. Later toen mijn kinderen ook dat soort ervaringen kregen leerde ik hen te beschermen en het hen zelf te leren. Ik kan je helpen met jouw specifieke vraag. Ik leer je jezelf en anderen energetisch te beschermen en je hebt aan 1 sessie voldoende om dat toe te passen.