Foto van rennend meisje

Persoonlijke reconnectie

Ik ben een Reconnection-Certified Practitioner®
Dat wil zeggen dat je bij mij een Persoonlijke Reconnectie kunt krijgen die ook geldig is als je zelf de levels wilt gaan volgen bij Eric Pearl.
Na afloop geef ik je gegevens door aan the Reconnection zodat dat genoteerd staat! Als je dat niet wilt geef het dan gerust aan.

Voordat je de persoonlijke reconnectie, oftewel ‘The reconnection’ kunt krijgen is het belangrijk dat je ten minste één reconnective healing hebt ontvangen. Meer uitleg over deze krachtige vorm van healing kun je hierboven vinden!

Tijdens de Persoonlijke Reconnectie worden in een vaste volgorde en volgens vaste patronen, punten en meridianen geactiveerd waardoor je opnieuw verbonden wordt met het universum je hogere zelf en alles om je heen. Een Persoonlijke Reconnectie vindt altijd plaats in twee sessies, op twee verschillende dagen. Minimaal met een nacht ertussen en maximaal met drie nachten ertussen. Omdat het een hele diepe beleving kan zijn raad ik je aan geen druk programma te hebben op de uren na een van de twee dagen. Het kan erg fijn zijn dan de tijd te hebben om in de sfeer te blijven waarin je je dan bevindt. Een Reconnection zorgt er ook voor dat je op jouw levensspoor wordt gezet, dat je kunt gaan ontdekken wat het doel van je leven is. Nadat je een Reconnection hebt ondergaan krijg je vaak een veel beter inzicht in wat je wel of juist niet wilt in je leven. Het is alsof je bewustzijn zich vergroot en je steeds beter begrijpt hoe alles in elkaar zit. Je voelt je meer verbonden met het grotere geheel.

Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk, dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten aan een onmetelijk groter netwerk en om ons zo met het hele universum te verbinden. In de loop der tijden werden wij van deze lijnen losgekoppeld.
Ikzelf denk dat wij eraan toe waren om individueel te gaan leven en denken en dat we nu, met deze ervaring van Ik bewust-zijn, eraan toe zijn ons weer te verbinden maar niet vanuit een vanzelfsprekendheid maar vanuit een innerlijk besluit.
De Reconnection brengt ‘nieuwe’ uitgaande lijnen aan, die het ons mogelijk maken om deze unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor genezing en uiteindelijk voor onze evolutie. Hierbij kan een gevoel onstaan van je echt verbonden weten met alles op aarde en met de geestelijke wereld. Zodat een diep gevoel van eenzaamheid dat in velen aanwezig is kan veranderen in een gevoel van verbonden zijn.
Ik had al best wat kennis maar na de persoonlijke reconnectie was het niet alleen mijn weten maar tevens een diep ervaren van dit alles.
Ik heb me vaak een beetje een verloren en onbegrepen gevoeld maar sinds mijn persoonlijke reconnectie voel ik me zo verbonden en een met alles dat dit gevoel volledig verdwenen is.
Niet iedereen ervaart even veel na de Persoonlijke Reconnectie. Ik heb dan ook ontdekt dat de mensen die er een sterk verlangen toe voelen vaak ook de mensen zijn die na verloop van tijd het beste hebben kunnen ervaren dat dit proces van transformatie hen echt heeft geholpen meer in balans te zijn. En dat niet iedereen kan ervaren wat het is om weer verbonden te zijn met het grotere geheel. Het is een verbining die je helpen kan op je pad van zelfontwikkeling en daar mogen wij allen steeds verder aan werken! Voel dus of dit is waar jouw ziel om vraagt. En wat mijzelf betreft….mij heeft het zielsgelukkig gemaakt !