Foto van Linda Alders

Over mij

Mijn naam is Linda Alders (1959) en ik woon en werk in Amersfoort. Als kind al was ik me bewust van het niet Aardse en had ik herinneringen aan vorige levens. Ook kon ik ervaren dat ik hulp kreeg uit de geestelijke wereld. Ik heb een opleiding gevolgd tot Vrije school leerkracht en heb gekozen voor de kleuterklassen omdat ik meer plezier had in opvoeden en begeleiden dan in het les geven.
Ik heb ervaring met stervensbegeleiding en ben als kraamverzorgende en doula (bevallingscoach) ook gespecialiseerd rondom de thema’s zwangerschap en geboorte.
Sinds 2008 heb ik een holistische praktijk en ik ben dankbaar dat ik zoveel heb mogen leren in het leven zodat ik veel begrijp en in kan voelen.

Ik ben een positief ingesteld mens, spiritueel en nuchter tegelijk. Ik verbind mij met dat wat zuiver, liefdevol en licht is.
Omdat ik een nieuwsgierig mens ben heb ik veel opleidingen gevolgd en veel dingen gedaan. Mijn drijfveer is mensen te helpen in het vinden van hun eigen kracht. Het werken met mensen en dieren is wat ik het liefste doe.

Ik heb bij Mens & Intuïtie te Amersfoort mijn healing, reading en lightworkers certificaat gehaald. In oktober 2008 heb ik de levels I II en III van The Reconnection van Eric Pearl gevolgd te Antwerpen. In november 2009 heb ik reconnective healing voor dieren bij Renee Colton gedaan en in 2015 heb ik de Renewal gevolgd bij Eric Pearl.
In 2016 ben ik opnieuw gecertificeerd en ik ben bevoegd de Persoonlijke Reconnectie te geven die ook geldig is als je zelf de levels bij Eric Pearl wilt gaan volgen.

Ik heb de 3-jarige opleiding tot regressie en reïncarnatietherapeut aan het Tasso Instituut van Hans ten Dam gevolgd en ben ik zeer dankbaar voor alles wat ik ook daar weer heb mogen leren!

In 2016 heb ik bij Con Amore mijn medische basiskennis op HBO niveau gevolgd en veel zorgverzekeraars vergoeden een consult bij mij.

Zo ontdek ik steeds iets nieuws maar ook hervind ik in mijzelf oude talenten en vaardigheden die slechts wachten om weer gevonden te worden.

En dat is ware kracht en pure blijheid…. heel worden, helen en dit mogen delen.

Dieren

Als kind kon ik al contact maken met dieren maar was ik me er nog niet echt van bewust. Nu is dat een dierbaar onderdeel van mijn leven geworden!
Voor meer informatie over healing voor dieren gaat u naar dieren-healing.nl.