Foto van rennend meisje

Kinderen

Reconnective healing is ook zeer geschikt voor kinderen!
Ik heb jaren in het onderwijs gewerkt en heb veel ervaring in het omgaan met kinderen. Ook kinderen met een beperking of nieuwe tijds kinderen kunnen baat hebben bij een Reconnective Healing.
Ik stem mij af op de behoefte van het kind en pas mijn healing en de wijze hoe ik het geef af op het kind. Neem gerust een lievelingsknuffel mee of een tijdschrift of zoiets. Kinderen hoeven niet met hun ogen dicht te liggen en soms is het fijner voor ze om op de grond te zitten lezen of wat te bewegen. Ook praat ik met het kind als ik voel dat het de healing enigszins spannend vindt. Na korte tijd merk ik dan meestal dat het kind ontspant. Want vaak hebben ze geen idee wat ik zal gaan doen en zijn ze van te voren wat gespannen.
De sessie duurt ongeveer een uur. De ouder of begeleider mag gewoon in dezelfde ruimte blijven als het kind maar er is ook een kleine wachtruimte.
Ervaringen die ik heb opgedaan met kinderen: Eczeem is na 2 consulten verdwenen. Een kind met ADHD voelde meer rust in het hoofd. Een kind met woede-uitbarstingen had deze niet meer en kon zich beter uiten. Een kind dat hooggevoelig was en daar last van had zei na een week “Ik hoef niet meer steeds te huilen en ik voel me nu net als de andere kinderen” Soms komen kinderen voor iets fysieks en merken ouders dat het kind na de healing ineens veel beter in zijn of haar vel zit in alle opzichten.Natuurlijk kan ik niets beloven en ook voor een kind geldt, dat dat gebeuren mag wat de bedoeling is.

Baby's en peuters

Marjolein Kieken en ikzelf kunnen ook via foto’s een distance reconnective healing doen voor baby’s , jonge kinderen en voor kinderen die zich om wat voor oorzaak dan ook niet goed kunnen uiten , zoals kinderen met een verstandelijke of motorische beperking.

Wij willen dan graag drie recente en verschillende foto’s ontvangen waar het kind alleen op staat, ook niet met een dier.

Wij kunnen ook een paar vragen stellen en we geven dan een reconnective healing en ook communiceren wij met het hogere zelf van het kind.
Marjolein en ik zullen proberen binnen anderhalve week een gedetaileerd verslag via de mail op te suren van onze ervaringen en wat wij doorgekregen hebben. Omdat de energie echt via de foto naar ons toe komt is het belangrijk geen oudere foto’s mee te sturen. En als het een tweede keer betreft dat wij zo’n sessie doen voor een kind, is het prettig dat er ook nieuwe foto’s opgestuurd worden waarvan we de veranderde energie kunnen ervaren. We krijgen heel vaak te horen dat mensen de verslagen ook na een tijd nog eens lezen en dat mocht er iets zijn dat eerst niet begrepen werd, dat vaak later ineens wel zo is. Het is een feest om te maken en te krijgen !

Wij stellen het op prijs als de foto’s opgestuurd worden naar onze praktijk. Wanneer u de foto naar ons mailt worden er kosten voor het afdrukken in rekening gebracht.

Voor de sessie op afstand stuur ik een factuur die ook opgestuurd kan worden naar de zorgverzekering!