Foto van Erica Schoonmaker

Gidsen sessie

Gidsen sessie bij Linda van Iduna Healing

Al een tijdje wilde ik graag een gidsen regressie sessie bij Linda doen en eindelijk was het zover.
Een gidsen sessie is een bijzondere ervaring omdat het een heel andere ervaring en beleving is dan een regressie sessie waarin je een vraagstuk gaat onderzoeken.
Dit is een feestje! Echt!
Linda begeleidt de sessie(s) heel liefdevol, duidelijk en weet precies wat ze doet en zegt, een professionele begeleiding van iets wat heel waardevol is. Tenminste voor mij heel zeker.
Wetende dat ik mijn gids heb ontmoet en nu zelfs bij naam wauw.
Telkens dacht ik dat ik verzon wat ik zag en hoorde, maar het hele verhaal ontvouwde zich vanzelf en viel als een puzzelstuk in elkaar.

Linda had een prachtig boekje klaar gelegd, zodat ik de sessie kon uitschrijven.
Dat uitschrijven heeft ook iets bijzonders en is voor mij een speciaal notitieboekje geworden.

Een aanrader dus….ontmoeting met jouw gids!

Warme groet,
Marjolein uit Naarden

Brenda over Reconnective Healing en Reconnection

Zeer goede ervaring mee. Linda is niet alleen een heel fijn, mooi, inspirerend en warm mens. Zij werkt ook op een professionele manier en is zorgvuldig. Een goede combinatie en zeker het aanbevelen waard!

Nathasja over reconnective healing

Via een vriend hoorde ik van The Reconnection healing, ik vond het interessant maar toen ik de site van Eric Pearl had gelezen was ik direct enthousiast en voelde diep van binnen “dit wil ik ook!”
Die vriend bracht mij in contact met Linda waar ik mijn eerste Reconnection healing ontving. Vanaf het moment dat ik met haar de afspraak had gepland voelde ik dat er al veel in werking werd gezet. Vooral op emotioneel gebied was dit merkbaar. Binnen een aantal weken had ik ook de tweede healing, mede als voorbereiding op de Persoonlijke Reconnection. De sessies waren een ware ontspanning voor mij, mede door de prettige en liefdevolle begeleiding van Linda.
Na de healingen merkte ik bij mezelf de volgende veranderingen:

 • Ik voelde me rustiger en meer bij mezelf
 • Ik voelde me meer in mijn kracht staan
 • Ik weet nog meer welke kant ik in mijn leven uitwil
 • De plannen voor een eigen praktijk werden nog concreter
 • Ik merk dat ik slagvaardiger ben en beter mijn grenzen kan stellen
 • Gevoel dat ik nog meer het leven aan kan gaan en nergens meer voor wil vluchten
 • Ik kan pijn en verdriet nog meer loslaten
 • Ik neem een sterkere energie waar tijdens meditaties
 • Het voelt alsof er een nieuwe kracht in mij is ontkiemd
 • Er ontstond meer vertrouwen in het leven en dat ik dát krijg wat ik nodig heb
 • Ik voel me sterker en zelfverzekerder naar andere mensen
 • Meer acceptatie van de dingen die er zijn
 • Ik voel een nog diepere verbinding met de mensen die mij lief zijn

Het aangaan van de Persoonlijke Reconnection was voor mij een logische stap. Daardoor werden de bovenvermelde veranderingen nog steviger verankerd in mijzelf. Ik heb boven alles het gevoel dat ik nog dichter bij mijn ware essentie ben gekomen (en daarin nog steeds aan het groeien ben). Een geschenk dat ik niet had willen missen.

Kim over haar Regressie sessie

Lieve Linda,
Nooit heb ik geweten hoeveel impact glaasje draaien op mijn leven zou kunnen hebben. Ik zou het nooit in mijn hoofd hebben gehaald als ik dat wel had geweten…
Ik was 15 jaar oud, nieuwsgierig naar de geestelijke wereld en samen met mijn beste vriendin en haar zusje. We besloten te gaan glaasje draaien, gewoon omdat we daar wel eens wat spannends over hadden gehoord. We maakten alles donker door de rolluiken te sluiten en staken veel kaarsjes aan. Ook zorgden we ervoor dat we alleen waren, dus geen ouders om de ‘pret’ te bederven.
We knipten kleine kaartjes uit papier en schreven daar de letters van het alfabet op, ook maakten we een kaartje ‘ja’ en een kaartje ‘nee’. Dat legden we in een cirkel op tafel en legden onze vingers op het omgedraaide glaasje in het midden van die cirkel. We riepen de geest van Napoleon op, gewoon omdat we het daarover hadden gehad tijdens de les geschiedenis. We stelden hem een paar vragen en kregen zowaar antwoord! Het glaasje verschoof van de ene naar de andere letter. We vonden het spannend, maar waren niet helemaal overtuigd dat het ook echt de geest van Napoleon was die antwoordde en niet één van ons die de boel manipuleerde. We besloten daarom te vragen of hij één van ons kon aanraken. Hij antwoordde met ‘ja’. We werden hysterisch van angst en riepen uit dat we dat toch echt niet wilden en vroegen daarom of hij de stoel kon laten bewegen in plaats van ons aan te raken. Hij antwoordde weer met ‘ja’. We vroegen hem het te doen en de stoel schoof een stuk naar achteren. We stoven alle drie de kamer uit en vluchtten naar buiten. Eenmaal in de zon buiten kwamen we weer enigszins tot rust en verzekerden elkaar ervan dat geen van ons drieën het gedaan had. We konden er immers geen van allen bij! We besloten weer naar binnen te gaan. Eenmaal terug zagen we tot onze grote schrik dat er precies drie kaarsjes uit waren. We waren met zijn drieën… Terugkijkend weet ik dat mijn ‘kaarsje’ toen ook daadwerkelijk is uitgegaan…
We vroegen hem of hij dat had gedaan en toen hij antwoordde dat dit zo was, vroegen we hem de reden daarvoor. Hij was boos op ons en vond het leuk ons bang te maken. Dat was gelukt… We vroegen ook nog wanneer een klasgenootje van ons zou komen te overlijden en kregen daar antwoord op. Daar schrokken we zo van dat we hem hebben gesmeekt dat niet te laten uitkomen en dat het ons speet dat te hebben gevraagd. We vroegen nog wat stomme vragen en bliezen het glaasje toen leeg.
Toen ik op de fiets naar huis zat, voelde ik dat er iets was veranderd. Ik was uitermate bang en voelde dat ik achtervolgt werd. Toch zag ik niets als ik omkeek, maar ik voelde een doodsangst die nu nog steeds voelbaar is als ik erover vertel. Later zal ik merken dat er ‘iets’ bij me is gekomen doordat de klok van mijn slaapkamer alleen loopt als ik op mijn slaapkamer ben en ik onverklaarbare schaduwen zie. Ook voel ik me heel bang, vooral als ik alleen ben. Later op kamers krijg ik een duw en val ik bijna van de trap.
Nu ben ik bijna 34 jaar oud en al jaren werk ik aan mijzelf. Op allerlei manieren probeerde ik uit mijn depressie te komen die door iedereen leek te worden weggewuifd. Op seksueel gebied ervoer ik een rem. Vaak heb ik het gevoel gehad te zijn misbruikt, maar door wie dan? Ik kon het me niet herinneren… Het leven was voor mij donker en een echte lijdensweg. Toch wist ik dat ik dat niet echt was, dat ik vanbinnen licht en liefde was. Ik kon er alleen niet bij.
Toen kwam ik via dierbare vrienden bij Linda terecht. Zij vroeg me mijn verhaal te vertellen en ik sprak ook over het glaasje draaien. Voor mij was dat dom, maar ik had geen idee dat het me zo veranderd had. Linda vertelde me dat ze veel wist over de gevolgen van glaasje draaien en vooral ook om op een effectieve manier van de gevolgen af te komen. Dat er dus wellicht energieën van overledenen zijn aangehaakt op het moment dat ik hen de toestemming gaf mijn lichaam te gebruiken. Ik wist niet eens dat ik door glaasje te draaien, daar toestemming voor had gegeven. Dat was een echt AHA-moment! Tijdens de regressie therapie kwam ik tot de ontdekking dat er drie overledenen bij me waren gekomen waarvan er één was misbruikt. Het was dus niet mijn herinnering, maar die van hem! Op een liefdevolle manier hebben we ze laten ophalen door dierbaren die wisten dat ze waren overleden om ze naar het licht te begeleiden. Zodat ze verder konden op hun pad en dus niet hoefden te blijven dolen. Niet bij mij, maar ook niet bij een ander of zomaar ergens op aarde. Zij hebben ook hun pad te vervolgen en ik ben er trots op dat ik daar deelgenoot van mocht zijn. Het heeft mijn leven veranderd. Ik ben weer van mezelf en zal mijn kinderen op hun tijd leren dat glaasje draaien grote gevolgen heeft voor hun toekomst. Niet doen dus!
Ik ben Linda zeer dankbaar. Dat kan ik niet met woorden zeggen…
Met heel mijn hart,
Kim

Patricia W. over Reading

Roos reading op “De Diepgang” Enige tijd geleden heb ik op het zeilschip “De Diepgang” een reading gehad van Linda. Een bijzonder moment voor mij. Vooral omdat ze in de reading mijn ROOS ging lezen. Tja…wat moet je je erbij voorstellen. Ik zat me van alles te bedenken wat dat mocht gaan worden.Toen het mijn “moment” was gaf ik me eraan over en stelde me volledig open. (inhoudelijk zal ik er niet op ingaan.) Wat een bijzondere reading. Met stomme verbazing heb ik het aangehoord. Van de bloem,kleur,steel,blaadjes en wortels werd mijn leven verteld. Hoe ik in het leven sta,wat ik los moet laten en waar ik mijn energie voor moet gebruiken, waar ik voor moet oppassen en hoe ik ben als persoon. Gelukkig zat ik stevig want anders was ik er hard van verbazing afgevallen. En daarvoor heb ik een jaar bij een psychiater gelopen? Linda doet dit in een reading van een uur! Maar met deze voorkennis en ontdekking kon ik het hele verhaal “ROOS” alleen maar beamen. Wat voor mij een Godsgeschenk was omdat het bevestiging op bevestiging was. Maar een ROOS reading is een bijzondere ervaring en iedereen aan te raden. Iedereen heeft zijn eigen ROOS en voor iedereen is het weer anders. Maar voor iedereen kan het een zegen en berusting zijn. Een ontdekking naar je eigen ik en een handvat voor de toekomst.Buitenom deze reading kon Linda me nog het een en ander meer vertellen. Enkele vragen die ik nog had. Ook deze heeft ze bevestigd en was van grotere toegevoegde waarde voor mijn leven.
Lieve Lin, giga bedankt voor het lezen van mijn “ROOS”.

Erica over Reading

Daar zit je dan midden op het water op het dek van “De Diepgang.”
Met hele donkere wolken boven je.Lekker zittend op een kussen met voor mij Linda. Allemaal zo heerlijk ontspannend met een gevoel dat je de hele wereld aankunt. En dan begint de zon volop te schijnen …toeval of…Linda begint me te omschrijven als een roos.. en hoe meer ze verteld hoe meer ik zoiets heb ..na hoe weet ze dat nou?? Ze gaat verder en verteld eigenlijk allemaal dingen die niemand wist en ik eigenlijk wel wist van mezelf maar me maar over stil hield. Het gevoel dat ik altijd bij me heb gehad …dat ik niet alleen ben maar dat er over me schouder mee werd en wordt gekeken en geholpen door zovelen. Ik kan zo nog wel even doorgaan maar hou toch liever delen van de reading voor mezelf. Linda geweldig bedankt voor de geweldige ervaring op het water en voor het openen van mijn oogjes.

J. uit A. over Reconnective Healing en Reconnection

Nog even een korte terugkoppeling , nu het een week na de healing is.Hetgeen wat het meest veranderd is en waar ik erg blij mee ben zijn een drietal zaken :
Zoals vorige week al gezegd ENERGIE . Voelt alsof ik vele malen beter in mijn energie zit en als ik eruit raak kan ik het veel makkelijker terug pakken.
Het oordelen in mijn hoofd , de zelfkritiek , is welhaast stil geworden. Ik zit mezelf niet meer op de kop de gehele tijd , dit had ik voorheen veel meer. De handvatten van M&I hielpen (en helpen) goed bij het loslaten maar de rust van deze week is echt HEERLIJK.
Het twijfelen dat ik zeer vaak deed . Het intern wikken en wegen , waar ik zelf soms moe(deloos) van werd is ook een heel stuk verminderd. Dat komt door de rust in m’n kop. Punt hierboven is daar ook van grote invloed op. Ik kan nu veel makkelijker en zonder teveel aarzeling beslissingen nemen waar ik zelf achter sta .

Hans over reconnective healing

Na een emotionele periode o.a. een zware hartoperatie was ik nog op zoek naar balans en meer energie. Zo kwam ik in contact met de praktijk Iduna Healing van Linda Alders. Ik besloot een aantal Reconnectieve healingsessie te ondergaan. In een prettige en ontspannende omgeving werd ik door Linda ontvangen en na een inleidend gesprek onderging ik de eerste sessie. Na deze eerste sessie ervaarde ik meer innerlijke rust en een bewuster omgaan met energie en beter te luisteren naar signalen van mijn lichaam en geest. Inmiddels heb ik nog een aantal sessies ondergaan en voel me een stuk beter in balans. Iedereen die op zoek is naar een goede geestelijke en fysieke balans kan ik reconnectieve healing bij Iduna Healing aanbevelen.